Babad Balambangan
Naskah berisi tentang raja Blambangan yang bergama Budha berama pangeran Patih, yang bergelar Sri Bupati. Awal teks: Kawla nedha sapura maring kang wihara ngadhing wiwahing kang amamaca sadaya...Akhir teks: masjid ingaran kang mungging samad arane