Ringkasan serat menak Yasadipuran
Menceritakan pertemuan penganten putri Ambarkusup sampai denan pertemuan Abu Jahal dengan para orang kafir. Awal teks: Sadya para nata saha bala angiring penganten dateng kedaton ingkang dados...Akhir teks: Sarawiyah sulidu leasim sadaya kafir sami kempal ing griyanipun Abu Jahal