panji Suryawisesa / [disusun oleh ] R. Ng. Ranggawarsita - Ranggawarsita, R.Ng (1792)
Berisi teks macapat, serat panji Suryawisesa, cerita empat kerajaan, Sanggala, Kediri, Ngurawan, Singasari. Awal teks: Rarasing tyas sarityas tisisya, den ta mardi lukitaning baa,... Akhir teks: Arsa tutuwi ing kadang yekti ingkang wonten nagri pranaraga, marma,