Ringkasan serat menak yasadipuran
Menceritakan perjalanan Kistaham beserta putranya ke Madayin sampai pada peperangan Peringadi. Awal teks : Lampahipun Kistaham saputranipun sampun dumugi ing Madayin ... Akhir teks : Sang Prabu Parang aluk nami Raja Perid medal ing ngrana sarta sumbar-sumbar