Parikesit Grogol / disalin oleh Sastrareja - Sastrareja (1906)
Berisi Serat Parikesit Grogol yang berkaitan dengan Serat Kalimataya, sejarah para Pandawa sehabis perang Bratayuda. Awal teks : Reh ta Bagawan Watrika, puniku luwih prayogi, ujarira kang mangkana, kena linuri ... Akhir teks : Yen nganggona watak pepikul jalebut, sabab