Pustakaraja Cakranagaran - Ranggawarsita, R.Ng (1890)
Berisi kejadian pada " tahun Suryasangkala" 589 s/d 664 Awal teks : Purwkanipun serat Pustakaraja Purwa jilidan angka 4 : punika, tarsih andumuger aken babaranipun ... Akhir teks : Jujulur Prabu Kresna Dwipayana, ing nalikapunika kawuryan rarasing praja raharja