Pustakaraja Cakranagaran - Ranggawarsita, R.Ng (1890)
Berisi kejadian pada tahun Candrasangkala 467 s.d. 526. Awal teks : Purwaranipun serta Pustaka Raja Purwa jilidan, angka 2 : punika, angocapaken babaraning cariyos serat Rukmawati ... Akhir teks : Rampunging panedhar tanggal kaping 23 Sapar-wanti ongka 1823, ingkang nedhak pun Supardi