Pustakaraja Cakranagran - Ranggawarsita, R.Ng
Meliputi kejadian pada " tahun surya sangkala" 301-452. Awal teks Purwkaningsum serta Pustaka Raja Purwa, angocapaken babaraning cariyosipun serta Maharaja ... Akhir teks : Sasampuning kathah tiyang ingkang sami nungkul, Raden Sadewa lajeng jumeneng nata, aju julur Prabu Cingkaradewa