Pustaka raja cakranagaran / R. Ng. Ranggawarsita - Ranggawarsita, R.Ng (1890)
Naskah meliputi kejadian pada " tahun candrsangkala" 1282-1428. Awal teks : Punika gancaripun serta Pajajaran, urut-urutanipun Pustaka Raja Wasana, tarsih salebetipun tahun wijaya, etangipun tahun surga sengkala 1246 kaetang 1 mh tahun candra sengkala 1282 ... Akhir teks : Menggah Kyai Gunel hil punikasawa nginggilipun dados agem-agemanipun para ratu, ing nalikanipun yen jumeneng ratu zan yen mangun perang, namung Sultan Demak lan Sultan Pajang ingkang boten ngagem