Babad Cina
Menceritakan tentang sejarah Kerajaan Inggris. Awal teks : Langkah isra sahadari, nulya prapta luhur junang, kang kujul nrak jurang ... Akhir teks : Kidul wetan lor kulon sampun arakit, ngaran pungkur wus tata