Pranatan (1920)
Naskah berisi aneka ragam teks pranatan tentang cara hidup di Kraton Yogyakarta, tahun 1920-an termasuk nama jabatan para abdi dalem kraton. Awal yeks: Awigna maski masiaki, nihan doning ngulun ... pan wus jamak kang jan na bakal luwih ngalewih abata babekane kawah