Wayang verhalen
Menerangkan tentang cerita balungan wayang purwa dari lakon pekubuhan sampai lakon irawan Rabi. Awal teks: Lampahan pekukuhan jejer sang Hyang Guru,... Akhir teks: Kadosta sumedya amungkasi perang utaw nepsu sanget ingkang badhe boten ajrih pejah,