Babad tanah Jawi (1800)
Naskah berisi sejarah terdiri atas sekitar 100 pupuh. Awal teks: Saking parmaning hyang sukma jabarail aglis prapta ing,... Akhir teks: Kang nata prajurit pangabebaning hyang Brama kesaling duwure oneng ngalas angarandileksa,