Suluk (1925)
Naskah ini terdiri 3 teks, yaitu serat suluk yang mengandung didaktik, serat wirit piwulang, Awal teks: Manguning sabda binarung gendhing, ambarwaka para sedyang tama ... Akhir teks: Sampun tamat miwa kula ingkang nedhak miju ri ngate pon