Bratayuda, Anglingdarma
Berisi teks Bratayuda, yang mengisahkan peperangan antara Padawa dan Astina, diceritakan pula tentang Anglingdarma. Awal teks: Ingsun amimiti amuji a nebut namaning sukma kangmurah ... Akhir teks: Mring kang ama mara sepuh, pinaringken putraneki, sampun manjing kedaton