Serat Rama (Kawi miring)
Naskah ini berisi saduran cerita Rama yang digarap oleh Yasadipura I. Awal teks: Wiguh kabaruguh, kejer tanpa tatur kadya tumunggura, ngatur ... Akhir teks: Nora kehing kang ngangiring mupapakan papat ingkang sami