Serat kanda
Berisi Serat Kanda (Sejarah Tanah Jawi) Awal teks: Eng Rebo menitraning manis Jumadilawal jimawal warsa, enjing ping ...Akhir teks: Abendana darbe meda khedik, ngaludalu lolops, ambuh-ambuh kang