Suluk (1761)
Berisi bermacam-macam suluk yaitu hakekat segala ilmu ditinjau dari rasa batiniah berdasar filsafat hidupo kejawen dalam perpaduannya dengan ajaran Islam. Awal teks: Kawarnaa ingkang atengga kori, sang malekat munkar bumi gecah anelahi,...Akhir teks: Iku den sami ngrawuhi, sasmitane kang utama sampun, kandheg macanyehe, nyatane den kawruhana kang