Ambiya
Berisi riwayat hidup para nabi dari nabi Adam sampai dengan Nabi Muhammad. Awal teks: Gumanti caritanipun, ing mangkana hari bukil...Akhir teks: Lan ngapurane wong mukirin ing ngapurane dosane dening Hyang Suksma