Babad tanah Jawi
Ceritera silsilah Nabi Adam secara turun temurun, sampai dengan Wisnu menikah dengan Dewi Sri yang kemudian menjadi raja di Jawa. Awal teks: Kang winuwus sajarah ing nata, ing nusa jawa sakabeh...Akhir teks: Sang aputri ngetokaken gendhing nulya mundur marang pasareyan