Babad tanah Jawi, serat
Naskah berisi sejarah Jawa. Awal teks: Wong kang nurat mumukul anukil, warta digancanging carita, tinata tata kramane...Akhir teks: Ngawikani longiting reh sawiskara, bedaning ruwiyadi