Pakem kraton ing Galuh
Naskah ini berisi cerita kerajaan Galuh, terutama menceritakn ratu putri beserta bala tentaranya. Dan pertengkaran antar Prabu Banjaransari dengan empat bidadari penjaga taman. Awal teks: Kuku jenthik dikethok ing ngasta, dinungis ing embuh-embuh, ... Akhir teks: Singabaron sampun kacepeng lajeng kakethok bulunipun. Banyak wilanglung lajeng ngumus dhuwung saka susumbar