Babad Balambangan Purwasatran / Purwasastra - Purwasastra
Berisi teks Babad Balambangan pupuh 33-55. Awal teks: Si gegng ingkang lumaris, dutaning nateng semarang, datan kandeg ing lampahe kocapa Kangging susunan, .. Akhir teks: Tatapi aji katara, lamu ingsung kang darbe pacek wong cili, nangging den maler