Babad Balambangan Purwasastran / Purwasastra - Purwasastra (1894)
Berisi sejarah Balambangan. Awal teks: Sirna ilang gunung bumi, sangkalane duk sinurat, ing tanggal sangalikure, soma Pahing duk ingetang ... Akhir teks: Sarupane kang para bupati, aca wisa palwane kewala, lan wasisan pambelahe, mapan aja