Uttarakanda
Naskah ini menceritakan leluhur para Dasamuka dan kelakuan dari raja Damasuka ditempat para dewa. Awal teks: Sang sampun kreta ring sotham mamandangi prajah ... Akhir teks: ... denira amjurat sami kapi ngarep rawuh nya mangkin