Cariyos saking para seh ing Ngarab
Berisi teks cerita-cerita dari Arab, diceritakan pula tentang doa-doanya. Awal teks: Punika cerita saking para seh ing Arab, kang ... Akhir teks: Usali pardali ngasahi arbangarakatin ada anmahmuman lilahi tangala alauakhbar