Bratayuda
Berisi cerita Baladewa yang gagal bertapa di Grojogan Sewu sampai dengan cerita tentang Prabu Anglingdarma. Awal teks:Nami purug cerita gendhing rasananis wau tembungira, kang cinatur ing wurine ... Akhir teks: Yen sun dulu wernanira, marasaken lara brangti, tan kaya cakarwa