Babad Dipanegara - Dipanegoro, Pangeran
Berisi Sejarah Pangeran Dipanegoro. Awal teks: Landika ndika kyai mara, den pepak sagung ngulama marip kaji lan panhita,... Akhir teks: Nanging ingkang sinuhun ing siyang latri, mring Allah tangala, kalawan supangat Nabi,