Lakon ringgit purwa, transkripsi
Menceritakan tentang 7 macam dewa pada masa Barata. Terdiri atas 89 cerita. Awal teks: Lampahan makula rabi jejer ing nagari Ngastina, prabu Duryadna, miyosning pancaniti pepak sagung kang,... Akhir teks: 15 kocap sri Sri Kresna kepanggih Bathara Rama, mawi cengkah cenengkah, Batara,