Menak Lare
Menceriterakan Sang Prabu Sarehas di Medayin yang sangat termasyur. Awal teks: Kasmaran ingsun aji, anebut namaning Allah, kang murah ing donya tembe ing ngakerat...Akhir teks: Ing donya tekeng