Serat Walisana (1918)
Berisio ajaran agama yang disampaikan para wali. Awal teks: Wan ta sabat pak kadin, tyasira sampun atampa, anganggep nugraha kaot, pagage maning ngilmu, kak, sumangen angganiran ing nguger graning jejatung, ... Akhir teks: Raden Jaka lon turira, kauningana sang,