Kawruh padalangan
Berisi teks kawruh Padalangan dengan berbagai penjelasan tentang pekerjaan dan kesenian seorang dalang, termasuk persyartan menjadi dalang. Awal teks:Kawroeh padalangan punika mboten amoeng kagem ing karaton salapara agung djawi ... Akhir tks: dados mboten saena doengkap pamoendoetipoen ing adoe manis Sagedipoen adumel goedjeng