Abu Nawas
Cerita tentang Abu Nawas yang banyak akalnya. Awal teks: Wonten carita puniki, pandita wignya punika abu nawas jajuluke duksya selewe,... akhir teks: Pasir alus nataperang bratayuda, wusprek talapan agunge prabu nresna weruh rah