Pasamuan supit Dalem [Kanjeng Gusti Pangeran Anon adipati] ing Surakarta (1811)
Menjelaskan tatacara upacara khitanan dari putra kraton yang bernama KGPA anon di Surakarta. awal teks: Rasaning ayas lir kengisan liring wanita yuwwawaum tamba, rumembes manis basane, mangayu geling semu,... Akhir teks: Aturan wulan kaping 2, sura ing tahun alip angka 1811, kawula kyai jimat Muhammad Jaelani