Serat centhini kadipaten - Sumawijaya, R (1895)
Naskah berisi teks Serat Centhini, versi Kadipaten, pupuh 127-158. Berisi pendidikan budi pekerti. Awal teks: Kang pinurwa carita, sakalane guru JamalJamil...Akhir teks: Kiyagane kalangkung, wong kinongkon tan den wani iku, yata kang lummpah samya angenteni, dhongsare kayut tranggalan Nuripan andoning ngantas