Serat kempalan dongeng (1892)
Naskah ini berisi kumpulan cerita rakyat yang terdiri dari 36 cerita. Awal teks: Kyai Juragan lan Nyai Juragan sugih ora duwe anak nyai serehning aku lan... Akhir teks: Ing ngriku perang para ratu sewa nagara pada kalah kabeh