Kawruh Pangruwatan
Berisi daftar golongan Sukerta menurut mitologi Jawa yang harus diruwat agar tidak menjadi mangsa Batara Kala, disertai dengan sesaji dan mantra-mantra dalam pengruwatan. Awal teks : //Bab angruwat//. Tiyang ingkang kedah dipun ruwat mawi ringgitan punika warni kalih. Akhir teks : Sadaya sajen kajawi ingkang kangge dhateng ingkang karuwat sadaya kasukakaken ing dhalang