Ringkasan serat menak yasadipuran
Menceritakan peperangan antara Amir Aujilin dengan Banu Arlikemudian diakhir dengan pertemuan Dewi Sudewaserti dengan putri Karsinah dan Umarmaya. Awal teks: Tiyang Surayengbumi tuwin para putra saha para ratu pepak ingkang ... Akhir teks: Prabu Samakun methul dhateng prabuta sang Sultalam ingkang saweg rawuh sarta sampun pinanggih