Pustaka Raja Cakranagaran / R. Ng. Ranggawarsita - Ranggawarsita, R.Ng (1890)
Berisi kejadian pada tahun Surya Sangkala 1 s.d. 300. Awal teks : Dyan punika reke bubukanipun wuryaning serat Pustaka Raja ingkanganyariya saken uruting lamlampahan ... Akhir teks : Amargi ing nalika punika sami mangsanipun ananta panembah dhateng dewa