Hikayat kelana anakan
Cerita tentang putera raja-raja Koripan, Daha, Singasari, Gagelang. Awal teks: baiklah kita kembali bersiap angkatan lain dan kita kirim surat ... Akhir teks: Sang nata keempat pun bertatih pada Patih dan Rangka suruh