Hikayat Kelana Anakan
Cerita tentang putera raja-raja Koripan, Daha, Singasari, Gagelang. Awal teks: Inilah hikayat Kelana Anakan Raden Galuh Daha yang mashur ... Akhir teks: Sembah Raden Geta Jaya kepada paduka ayahda baginda