Shirat al-mustaqim
Uraian tentang sendi-sendi ibadah dan syari'at agama Islam. Awal teks: Bismillahi r-Rahmani r-Rahim. Kumulai kitab ini dengan nama Allah yang amat murah pada memberi reski ... Akhir teks: Astaga firula min dzunuby fa innahu la yaghfiru dz-d zunuba illa Anta,irhamna birahmatika