Serat seh sam tugu barik / R.P. Suryanagara - Suryanagara, R.P. (Raden Panji) (1869)
Berisi empat teks moral didaktik, semuanya dalam bentuk tembang macapat. Awal teks: Kejah ingkang ginambuh, wonten caritaning wali kutub. Akhir teks: Sahing panganggit, ing dinten Akad Pahing wanci jam tiga siyang