Serat centhini kadipaten - Sumawijaya, R
Naskah berisi teks Centhini versi Kadipaten, pupuh 159-203. Berisi pendidikan budi pekerti. Awal teks: Yata kang anganti ganti, asungu nulya katingal, Nuripan angawe-awe, lumayu angedempalan wus sapteng ngarsanira, Nuripan samya ginuyu, kang ginuyu parembagan...Akhir teks: Ing kalembar matur inggih bungah-bungah manahe, nirentha mring wisma arsa asmara tembunge