Serat kempalan dongeng (1892)
Naskah ini berisi kumpulan cerita rakyat yang terdiri dari enam cerita. Awal teks: Mara rungokna caritaku ing ngisor iku, pethi iki kang kagungan dewa Suralaya kang paparab Sanghyang Bathara Indra. ... Akhir teks: Sawuse ngedegage bupati anyar kyana patih kundur ing Majapahit