Tajussalatin - Bukhari, Imam (1603)
Berisi kewajiban yang harus dilakukan raja-raja, hulubalang, menteri dan semua rakyat. Awal teks: Awit sineret ing dinten, Rebo, tanggal ping lima, sasi sura, tahun, Dal, warsa jawi 1767 ... Akhir teks: Yen wus anut sasolahe becik aja sira nedya nganiaya, marang wong kapir ywa dumeh