Serat centhini kadipaten - Sumawijaya, R
Berisikan teks Serat Centhini, versi Kadipaten pupuh 229-311. Berisikan pendidikan budi pekerti. Awal teks: Punika seratCenthini kidung Wiracapa...Akhir teks: Kaya panaski, angarani sakulur, gen sira sukuring ngati, iti kapurwaning agung, yuwana sigmat pinanggih, kaya mangkono uga