Suluk warni-warni
Berisi 9 macam suluk, kagungan dalam Gusti Kanjeng Pengeran Arya Cakra Nagara. Awal teks: Baya pantessi nekaran mijil, ingkang winiraos kang nugraha lan kanu grahane ... Akhir teks: Pamuryaning jagat raya, kalairan batine nora kasilib, sato munggeng rimbagan