Serat kempalan dongeng (1892)
Berisi 17 cerita antara lain: Wong picek lan wong bucu, Jaka Gedhug, Jaka Bodho, Andhe-Andhe lumut. Awa teks: Ana wong loro saseduluran banget ing miskine, panguripane ora liya mung ngemis ... Akhir teks: Saking suwe panangise nganti andadekake picak matane wong loro mau banjur mulihih kaya asale