Tembang warna warni
Berisi daftar tembang; menguraikan tentang jumlah wanda dan dawaning suku wulu atau olong aling sebuah tembang. Awal teks: Ing ngandap poenika tjekakanipoen pada W.L. tegesipoen wolloe t.l tegesipoen ... Akhir teks: penggrambyang Hong njajoengsoen djwitaming tilam (9) kang sawang retnaing ngoekir (8) orangkono ta dasihira (8)